exact-img.png

Til jouw serviceproces next level

Heb je jouw fieldservice software niet gekoppeld aan je ERP-systeem? Dan is je serviceproces verre van optimaal ingericht. Want zónder koppeling voer je stamdata soms wel op drie of meer verschillende plekken in. Kortom: je doet onnodig veel handmatig, tijdroven, foutgevoelig en dubbel werk. 

En natuurlijk krijgen jullie het alsnog voor elkaar. Alles loopt ‘prima’. Maar het kost onnodig veel tijd, mankracht en energie. Doodzonde. Door Relyon One te integreren met je SAP-omgeving automatiseer je veel van deze handmatige handelingen én heb je ineens veel meer flexibiliteit in de planning. En dat levert een hoop op: voor jou, voor je collega’s, voor de buitendienst, voor klanten én voor de organisatiedoelstellingen.   

Stroomlijn je serviceproces met Relyon One & SAP

Wij sloegen de handen ineen met SAP en ontwikkelden een integratie waarmee onze softwarepakketten actief met elkaar communiceren. Op die manier worden belangrijke gegevens als contactpersonen, calculaties en facturatiegegevens automatisch uitgewisseld. 

Stamdata voer je daardoor nog maar één keer in en de koppeling doet de rest. En krijgt een van de twee pakketten een update? Dan zorgen we dat dit direct wordt doorgevoerd in de koppeling, zodat je nooit tegen problemen aanloopt.  

De voordelen van zo’n integratie?

Cases

Natuurlijk kunnen wij je alles vertellen over de voordelen die zo’n standaardintegratie met zich meebrengt. Maar… je kunt daar veel beter zelf over lezen, in onze cases. Ontdek hoe onze huidige klanten gebruikmaken van Relyon One in combinatie met hun eigen SAP-omgeving. 

Demo

Liever zelf de proef op de som nemen? Ook dat kan. Tijdens een persoonlijke, online demo laten onze experts je in een halfuur alles zien over de mogelijkheden van Relyon met jouw SAP-pakket.

×
Show