De digitale werkbon feature

Minimaliseer de administratieve werklast

De digitale werkbonnen zorgen voor een efficiënte werkwijze en voorkomen een hoop dubbelwerk. Je plant een hoofdtaak in bij een monteur, waarvan hij één digitale werkbon aanmaakt. Hij vult de juiste uren in en vinkt de gebruikte materialen aan. Vervolgens ondertekent jouw klant de werkbon digitaal en staat ie kant-en-klaar in jouw systeem.

Laat je uren automatisch registeren

Klungelen met papieren werkbonnen die je buitendienst iedere maand netjes op jouw bureau losstort? Met onze software is dat verleden tijd.

Met Relyon One gebruiken jouw monteurs namelijk de digitale werkbon software in de mobile app, die we speciaal voor jouw buitendienst ontwikkelden.

In de app houden ze gemakkelijk hun uren bij, die automatisch worden geregistreerd op de digitale werkbon, die je vervolgens met een handomdraai accordeert in het systeem. Kind kan de was doen! 

Verstuur facturen met één klik op de knop

De digitale werkbon komt automatisch in jouw facturatie- of ERP-systeem terecht: geen gestoei meer met verfrommelde papiertjes en onleesbare handschriften. De uren en materialen worden automatisch verwerkt op de factuur – daar heb jij dus geen omkijken meer naar. Je accordeert de digitale werkbonnen met één klik op de knop en vervolgens verstuur je direct een kloppende factuur naar jouw klant.

Boek een demo!

Benieuwd hoe zo’n werkbon digitaal eruitziet én hoe deze de dagelijkse workflow van jouw buitendienst verbeteren? Of ben je benieuwd naar alle andere, handige features van Relyon One? Boek dan nu jouw demo en ontdek het zelf!