Onderhoudsplanning software

Houd aanpassingen in de planning real-time bij

Werk jij met meerdere planners die jouw buitendienst aansturen? Dan is het natuurlijk wel zo fijn als zij nieuwe aanpassingen in de planning direct kunnen volgen. Zo voorkom je dat je buitendienst dubbel wordt ingepland of dat een klantbelofte niet kan worden nagekomen. Je doet het met onze onderhoudsplanning software!  

Bewaar het overzicht van meerjaren onderhoudsplannen

Bestaan de onderhoudscontracten met jouw klanten uit meerjaren onderhoudsplannen?

Dan wil je die natuurlijk in z’n geheel in de planning kunnen opnemen.

Zet jouw onderhoudscontract in de software én zet jouw volledige meerjaren onderhoudsplan in de software, zodat deze automatisch worden meegenomen in de planning van jouw buitendienst.  

Combineer preventief onderhoud en ad-hoc werkzaamheden

Gebeurt het nog regelmatig dat jouw monteur een week na een reparatie bij dezelfde klant aanklopt, om daar het periodieke onderhoud uit te voeren? Dan valt er nog een flinke efficiëntieslag te maken op jouw planning. In de onderhoudsplanning software van Relyon One combineer je je ad-hoc werkzaamheden met aankomend preventief onderhoud en ga je nog slimmer te werk. 

 

Plan spoedgevallen snel en efficiënt in

Op het moment dat jouw klant een melding maakt van een kapotte installatie, wil hij natuurlijk niet drie weken wachten voor hij eens aan de beurt is in de planning. Hij verwacht binnen een paar dagen een monteur op de stoep te hebben – en het liefst nog dezelfde dag. 

In de software van Relyon plan je die spoedreparaties snel en efficiënt in, zodat jouw klant nooit met de handen in het haar zitten.

Verhoog je duurzaamheid

De onderhoudsplanning software van Relyon One is ontworpen om jouw planning zo efficiënt mogelijk in te richten. Door verschillende soorten reparaties en onderhoud te combineren en altijd een monteur in te zetten die zo dicht mogelijk in de buurt is, rijdt jouw buitendienst efficiëntere routes en verhoog je de duurzaamheid van jouw bedrijf.

 

Plan een demo

Ben jij benieuwd hoe je een meerjaren onderhoudsplan in de software zet of hoe je een onderhoudscontract in de software verwerkt? Of ben je nieuwsgierig hoe Relyon One jou helpt om je duurzaamheid en efficiëntie naar het volgende niveau te tillen? Ontdek het allemaal tijdens een persoonlijke demo.