Digitaal planbord

Verhoog je werkgemak met onze intuïtieve software

Met het digitaal planbord van Relyon One is het maken én het aanpassen van jouw buitendienstplanning makkelijker dan ooit tevoren. Opdrachten van klanten komen automatisch terecht op de to do-lijst in jouw digitaal planningsbord. Vervolgens pak je deze op en sleep je ‘m zo naar een handige dag en tijdstip in de agenda van jouw monteur. Die krijgt direct een melding in zijn persoonlijke digitaal planbord app. Handig!

Optimaliseer je planning met plansuggesties

Liever niet steeds zelf in de weer met de planning? Laat het digitaal planningsbord dan jouw agenda optimaliseren.

Zo genereert de software automatisch suggesties voor jouw planning, gebaseerd op de skills, ervaring en expertise van je buitendienst én rekening houdend met optimale routes.

Dat is niet alleen efficiënt, maar ook nog eens hartstikke duurzaam!

Creëer overzicht voor je buitendienst met de app

Natuurlijk heb je op jouw digitaal planbord een handig overzicht van alle agenda’s van je buitendienst. Maar de software van Relyon One gaat nog een stap verder dan dat. Zo hebben al je monteurs hun planningen ook gewoon op zak, in de digitaal planbord app. Daarin zien ze direct welke opdrachten er ingepland staan, binnenkomen, of verschuiven! Daarbij updaten ze hun statussen continu in de app én registreren ze bijvoorbeeld de gebruikte materialen.

 

Boek een demo!

Benieuwd hoe je het digitaal planningsbord inricht voor jouw organisatie en hoe je daarmee een optimalisatieslag slaat op jouw planningen? Boek dan nu jouw demo en ontdek het zelf!