Field service app

Registreer werktijden

In de field service app in Relyon One houden je monteurs gemakkelijk hun gewerkte uren bij. In de app geven ze hun starttijd, eindtijd, reistijd en pauzes aan. Zo heb je aan het einde van de dag een overzicht van daadwerkelijk gewerkte uren. Die je eenvoudig vergelijkt met jouw voorcalculaties en waarmee je de volgende keer nóg nauwkeurigere calculaties maakt.   

Upload handige handleidingen en documenten

Iedere monteur downloadt de Relyon One-mobile app op z’n tablet of telefoon. Zo hoeven ze nooit meer losse papieren documenten mee te nemen, zoals handleidingen.

Alle relevante documenten zijn in één overzicht te vinden in de field service app.   

Personaliseer schermen

Je personaliseert de app field service eenvoudig. Verwijder functionaliteiten die je niet nodig hebt en voeg velden toe die je juist wél nodig hebt. Zo zie je alle relevante functies in één overzichtelijke app.  

 

Digitaliseer werkbonnen

Met de app field service maken jouw monteurs eenvoudig en snel digitale werkbonnen aan. Na elke klus vinkt je monteur de gebruikte materialen aan en controleert hij zijn geregistreerde werktijden. 

Met één klik op de knop maakt hij een digitale werkbon aan, die jouw klant vervolgens in de app ondertekent. Als dat is afgerond, komt die kant-en-klaar in jouw systeem terecht.

Boek een demo!

Benieuwd hoe je de field service app gebruikt in jouw organisatie? En hoe dit je serviceproces stroomlijnt? Boek dan nu jouw demo en ontdek het zelf!