Over Relyon

Expert op het gebied van service management software

Relyon ontwikkelt en implementeert sinds 2001 softwareoplossingen voor bedrijven met een mobiele servicedienst.

Blog overview header
Nootdorp Geschiedenis Relyon

Onze geschiedenis

Succesverhaal

Wij zijn Relyon: al bijna 20 jaar de expert in het digitaliseren van serviceprocessen. Onze software zet de toon in de markt en is volledig van Nederlandse bodem en in eigen beheer. Vanuit ons kantoor in Nootdorp werken wij dagelijks aan het optimaliseren van Relyon op basis van de behoeftes van onze klanten.

Relyon-mijlpalen

2001
Oprichting Relyon
Relyon ziet het levenslicht.
2008
Relyon gaat de grens over
In dit jaar gaat Relyon voor het eerst live in het buitenland, namelijk in België. Inmiddels zijn we in 15 landen actief, waaronder Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, Curaçao, Zweden, Luxemburg, Polen, Spanje, Portugal, Ierland en Italië.
2010
Relyon start samenwerking met softwarepartners
In dit jaar hebben we door het aangaan van partnerships één totaaloplossing voor service, CRM, projectbeheer en financiële administratie gecreëerd.
2016
100 klanten!
Relyon verwelkomt in dit jaar zijn 100ste klant. Feest!
2020
Lancering vernieuwde website
Bye bye oude website, hello nieuwe website!
2001
2008
2010
2016
2020
Relyon kantoor

Gecertificeerd partner

Relyon is AFAS Software partner

Relyon is gecertificeerd partner van AFAS Software. Samen bieden we een totaaloplossing voor de volledige automatisering van bedrijfsprocessen. Onze gezamenlijke klanten vertellen graag over hun ervaringen.

AFAS software

AFAS software

Werken bij Relyon

Relyon zoekt nieuwe collega’s

Werken bij Relyon

Bij Relyon werken we al 20 jaar met professionele mensen die niet alleen de juiste kennis en expertise in huis hebben, maar ook de passie en de drive om onze service management software continu te verbeteren. Zo beschikken klanten altijd over de allerbeste versie van onze softwareom hun doel te kunnen halen: de beste dienstverlening en de hoogst mogelijke klanttevredenheid. En daar werken wij ook met veel plezier aan!

Spreekt de mentaliteit van Relyon je aan? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op de functie die het beste bij jou past.

Benieuwd naar wat Relyon voor jou kan betekenen?

Stuur ons een contactverzoek door onderstaand formulier in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.