exact-img.png

Til jouw serviceproces next level

Barst jouw serviceproces van de dubbele, handmatige handelingen? Worden gegevens soms wel op drie verschillende plekken ingevoerd? Dan is dit niet alleen enorm omslachtig en tijdrovend, maar ook nog eens hartstikke foutgevoelig.

We kunnen er lang of kort over zijn, maar op deze manier vormt jouw serviceproces de handrem op jouw business. En tja, met de handrem erop ga je natuurlijk nóóit die doelstellingen halen. De oplossing? Integreer jouw field service software met je ERP-systeem en til zo je serviceproces naar het volgende niveau.

Stroomlijn je serviceproces met Relyon One & Exact

Samen met Exact realiseerden wij een standaardintegratie tussen de software van Exact en Relyon One. Onze software communiceert actief met elkaar, wisselt gegevens uit zoals contactpersonen, calculaties en facturatiegegevens én speelt direct in op updates in zowel Exact als Relyon 

Met de standaardintegratie van Relyon One met jouw Exact Globe- of Online-pakket, weet je zeker dat je jouw serviceproces optimaal inricht. Geen handmatige handelingen meer, geen omslachtige processen en geen duur softwareonderhoud. Zo optimaliseer je binnen een handomdraai jouw serviceproces, zodat deze niet langer onderdoet voor de rest van jouw business.

00.01 FOTO 5 EXACT

Exact Globe

Exact Globe is één van de meest bekende ERP-systemen. Is jouw organisatie groot, complex of internationaal ingericht? Dan is de kans groot dat jij hiervan ook gebruikmaakt. En of je Exact nu in de cloud, on-premise of hybride versie gebruikt – samen met onze integratiepartners zorgen we ervoor dat we jouw ERP-pakket in álle gevallen kunnen koppelen met onze fieldservicesoftware. 

Exact Online

Exact Online wordt ook wel gezien als de lightversie van het Globe-pakket: je krijgt een cloud based basispakket waarbij je naar wens extra add-ons kunt toevoegen. En je raadt het al: een van die add-ons, dat zijn wij. Hierdoor kun je onze software gemakkelijk aan jouw ERP-pakket koppelen. Samen met onze integratiepartners zorgen we ervoor dat Relyon One naadloos aansluit op jouw Exact Online-omgeving – welke updates er ook komen.

De voordelen

Cases

Natuurlijk kunnen wij je alles vertellen over de voordelen die zo’n standaardintegratie met zich meebrengt. Maar… je kunt daar veel beter zelf over lezen, in onze cases. Ontdek hoe onze huidige klanten gebruikmaken van Relyon One in combinatie met hun eigen Exact-omgeving.  

Demo

Liever zelf de proef op de som nemen? Ook dat kan. Tijdens een persoonlijke, online demo laten onze experts je in een halfuur alles zien over de mogelijkheden van Relyon met jouw Exact-pakket.

×
Show