Nieuws en blogs

Stroomlijn jouw service met de werkbonnen software in Relyon One

Lopen jouw monteurs nog steeds rond met papieren werkbonnen? En ben je daardoor veel tijd kwijt aan handmatig administratiewerk? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want het geautomatiseerde werkbonnen programma in Relyon One maakt jouw werkdag – en die van jouw monteur – een stuk efficiënter.  

Want met onze werkbonnen software krijgen al jouw monteurs hun eigen werkbonnen systeem, waarin ze gemakkelijk uren registreren, werkbonnen aanmaken én laten ondertekenen door de klant. Dus lees snel verder en ontdek wat dit voor jou betekent. 

Handmatig administratiewerk?  

De werkdag van jouw monteur is begonnen: hij ontving zojuist zijn dagplanning via de mail. Hij scant door het rijtje van locaties en bepaalt zijn eerste route. Eenmaal op de locatie aangekomen schrijft hij de tijd op een notitieblokje. Hij begint aan zijn werkzaamheden en voordat hij het weet is z’n tijd bij deze klant alweer voorbij. Hij krabbelt op z’n bon welke onderdelen hij gebruikte, noteert de tijd en laat de klant ondertekenen.  

Eenmaal terug op kantoor belandt het verfrommelde briefje op jouw bureau. Aan jou de taak om zijn verschrikkelijke doktershandschrift te ontcijferen en alles over te typen in het Excel-document. Fijn.  

Digitaliseer jouw werkbonnen

Met de werkbon software in Relyon One hoef jij geen ingewikkelde handschriften meer te ontcijferen. Jouw monteur geeft namelijk in de Relyon One-mobile app aan dat hij onderweg is naar z’n eerste klus van de dag. Eenmaal op de locatie aangekomen start hij zijn urenregistratie. De airco op locatie één is weer gemaakt en je monteur vinkt alle gebruikte materialen aan. Hij stopt zijn urenregistratie en de klant zet z’n krabbel onder de werkbon in de werkbon software 

Automatische facturatie  

De ondertekende werkbon komt vervolgens in jouw systeem terecht. Kant-en-klaar, zodat jij ‘m alleen nog maar hoeft te accorderen. Geen gedoe meer met verfomfaaiden briefjes of onleesbare handschriften. En als alles akkoord is, verstuur je met één klik op de knop een kloppende factuur naar jouw klant.  

Nóg meer handige features  

Maar Relyon One is niet alleen een werkbonnen programma. Er zitten namelijk nog veel meer andere, handige features in die jouw dagelijkse werkzaamheden in één klap een stuk makkelijker maken. Zo koppelt onze software naadloos aan jouw ERP-systeem en creëer je met gemak rust en overzicht in jouw serviceplanning.  

Met déze Relyon One-features bespaar je tijd en geld:
✔️ Volg jouw monteurs met de real-time planning
✔️ Voeg relevante velden toe óf verberg irrelevante velden
✔️ Registreer gemakkelijk je uren
✔️ Personaliseer schermen
✔️ En upload belangrijke documenten  

Ontdek Relyon One  

Dus wil je jouw serviceproces stroomlijnen met de werkbonnen software – en ál die andere, handige features – binnen Relyon One? Boek dan hier een demo, dan kijken we samen naar jouw opties. 

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta