Nieuws en blogs

Digitaliseer jouw serviceproces met de werkbon app in Relyon One

Aan het einde van de dag komt jouw monteur terug op kantoor. Hij legt z’n verfomfaaide, handgeschreven werkbonnen op jouw bureau neer. Aan jou nu de taak om z’n ingewikkelde handschrift om te toveren naar een factuur voor je klant.  

Met de digitale werkbon app in Relyon One is dat probleem verleden tijd. Benieuwd hoe deze app voor werkbonnen werkt? En wat de grootste voordelen zijn? Lees dan snel verder.  

Nooit meer papieren werkbonnen

Met de werkbon app in Relyon One slingeren er nooit meer papieren werkbonnen op je bureau rond. Elke monteur in jouw organisatie krijgt namelijk z’n eigen werkbon applicatie, waarin hij eenvoudig een digitale werkbon aanmaakt.    

Alles in één app  

In de digitale werkbon app geeft je monteur per opdracht aan hoeveel uur hij eraan werkte en welke materialen hij hiervoor gebruikte. De app slaat dit vervolgens op en maakt er een werkbon van, waarna de klant deze eenvoudig, digitaal ondertekent. Als dit proces is afgerond, stuurt de werkbon app het volledige document naar jouw systeem.  

Stroomlijn je serviceproces 

Vervolgens hoef jij alleen de werkbon nog te accorderen en stuur je een complete factuur naar je klant op. Dat is voor iedereen voordelig, want je monteur heeft minder administratief werk, jij doet geen uren meer over het maken van een factuur en je klant krijgt ‘m op tijd binnen.  

Relyon One: dé field service app  

Maar de Relyon One-mobile app is niet alleen een werkbon applicatie. Het heeft nog veel meer handige features. Wat kan je nog meer met deze app voor werkbonnen? Je monteurs registreren gemakkelijk hun gewerkte tijden met de tijdregistratie feature. Daarnaast lopen ze nooit meer met verschillende papieren handleidingen rond, want documenten uploaden ze gemakkelijk in de app én ze personaliseren hun schermen, zodat alleen relevante features zichtbaar zijn.  

Boek jouw demo!

Ben je benieuwd wat de werkbon app voor jou en je monteurs betekent? Of wil je weten hoe alle andere features werken? Boek een persoonlijke demo, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.  

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta