Nieuws en blogs

Werk efficiënter met Relyon One: dé software voor de technische dienst

Je begint je dag rustig met een kop koffie op kantoor, maar terwijl je bij het koffieapparaat staat te wachten, krijg je je eerste belletje binnen. Het is je monteur Ron die tien minuten geleden al bij de klant had moeten zijn, maar Rons eerste klus liep uit. Aan jou de taak om het slechte nieuws aan je klant te vertellen. De monteur niet blij én de klant niet blij.  

Met onze software voor de technische dienst loop je nooit meer tegen dit probleem aan, want met de features van Relyon One stroomlijn je jouw serviceproces. Benieuwd hoe je efficiënter plant met de real-time planning? Lees dan snel verder.  

Real-time planning  

Er komt een ad hoc taak binnen en jij moet maar eens zien hoe je dat in de planning propt. De planning van je monteurs is niet goed bijgewerkt en je raakt het overzicht kwijt. En nu? Die airco van je klant repareert zichzelf niet. Met de technische dienst software in Relyon One voorkom je dit. De real-time planning feature zorgt er namelijk voor dat je altijd weet waar jouw monteurs zijn én hoever ze met een klus zijn. Daarbij zien zij direct de taken die je inplant, verschijnen in hun app. 

Plan assistent

Door de plan assistent in de software voor de technische dienst waag je nooit meer een gok op de planning. Elke monteur wordt efficiënt ingepland en hun routes worden geoptimaliseerd. Zo bespaar je tijd én geld.

Digitale werkbonnen 

In Relyon One maken je monteurs gemakkelijk digitale werkbonnen aan, dus zeg maar doei tegen die verfrommelde papieren werkbonnen op je bureau. In de Relyon One-mobile app houd je monteur zijn uren bij en vinkt hij alle gebruikte materialen aan. Vervolgens ondertekent de klant de werkbon in de app en komt ‘ie volledig in jouw systeem terecht. Jij hoeft ‘m alleen nog te accorderen en door te sturen naar je klant.  

Integreer je ERP-systeem

Met de technische dienst software in Relyon One doe je je administratie niet alleen efficiënter, maar integreer je eenvoudig jouw ERP-systeem. Daardoor hoef je nooit meer dubbel werk te doen. De integratie communiceert namelijk twee kanten op. 

Boek een persoonlijke demo 

Ben jij benieuwd wat de software technische dienst voor jouw bedrijf betekent? Boek nu een demo, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta