Nieuws en blogs

Relyon & Way2Connect bundelen hun krachten

Met genoegen brengen wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Relyon.

Wij hebben onze positie als Service Management partij versterkt door een strategische overname van Way2Connect. Dit alles ondersteund door Main Capital. De krachten van Relyon en Way2Connect worden gebundeld om een leidende speler in Europa te vormen op het gebied van Service Management. Dit betekent dat we meer kennis en slagkracht hebben om sneller te kunnen schakelen in deze snel veranderende wereld en om vlot in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Relyon en Way2Connect hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Het managementteam van Way2connect zal sleutelposities gaan innemen in de nieuwe organisatie. 

Patrick Marelis, CEO van Relyon, is verheugd over de samenwerking. “Samen kunnen we een bredere markt aanboren. Door onze krachten te combineren met die van Way2Connect, heeft Relyon een nog betere positie om door te groeien naar België, Duitsland en Scandinavië. Wij willen hét Serviceproduct leveren in de Noordwest-Europese markt waarbij (onze) klanten ontzorgd worden door zo eenvoudig mogelijk hun processen te automatiseren en geholpen worden door enthousiaste medewerkers.”

Dennis Pater & Tom van der Heiden aan het woord: “Wij zijn heel enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking ons gaat brengen. Meer kennis en capaciteit stelt ons in staat de internationale doelstellingen te gaan waar maken en (nieuwe) klanten een nog betere dienstverlening aan te bieden.”

Vooralsnog verandert er voor onze klanten niets. Onze dienstverlening blijft gelijk aan hoe je die van ons gewend bent. Je houdt dus ook je vaste contactpersoon.

In de aankomende tijd zullen wij je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond de fusie. Voor meer informatie kun je kijken op de klantportal of een bericht sturen naar contact@relyon.nl

Download hier het volledige persbericht van Relyon

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta