Nieuws en blogs

4x Relyon One in de praktijk voor jouw installatiebedrijf

Heb jij soms het idee dat je achter de feiten aanloopt? Mis je inzicht in lopende projecten en ben je veel tijd kwijt aan het invoeren van dezelfde data op een andere plek? Dan valt er in jouw installatiebedrijf nog een flinke slag te slaan.  

Om jou hierbij te helpen, ontwikkelden we Relyon One. Deze field service software zorgt ervoor dat je centraal werkt, koppelt met jouw ERP-systeem en biedt met één muisklik inzicht in je capaciteit, mensen en materiaal. Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Lees dan snel verder.  

Ad hoc, periodiek én projectmatig plannen

Je ad hoc planning staat ergens in een Excel-document, periodiek onderhoud zoek je op in de contracten en lopende projecten? Die… staan eigenlijk overal en nergens. Daardoor voer je informatie meerdere keren in, op verschillende plekken. Een tijdrovend en foutgevoelig proces. Dat is natuurlijk geen optimale werkwijze.  

Veel liever combineer je al jouw klussen en planningen in één systeem. Zodat je ad hoc werk, onderhoud en projecten netjes in één en dezelfde planning staan. Dat doe je met Relyon One! Doei chaos en hallo efficiëntie.    

Realtime inzicht in projecten

Vorige week waren de uren van project X op. Maar jouw monteurs waren nog niet klaar met hun werk. En dus kon je de hele planning weer omgooien, de klant bellen en uren inruimen zodat je monteurs hun werk konden afronden. Dat doe je liever niet nóg een keer.  

Hoe voorkom je dit? Door realtime inzicht in de voortgang van jouw projecten te hebben. Dat doe je met een field service software als Relyon One. Loopt een project niet op schema? Dan zie je dit ruim op tijd en voorkom je zo lastige situaties. Je deadlines en beschikbare uren heb je namelijk in één handig overzicht – net als je personeels- en resourceplanning. Zo houd jij alle touwtjes in handen!  

Centrale én digitale formulieren

Monteur Rob installeerde een nieuwe airco bij een klant. Hij is goed voorbereid: hij heeft alle formulieren meegenomen zodat hij ze ter plekke kan invullen. Gewoon, met de pen. Vervolgens scant hij ze in en stuurt hij ze naar je op. Aan jou de taak om het te downloaden, ontcijferen en opslaan in de juiste map.  

Laten we eerlijk zijn: dat is niet meer van deze tijd. Geef daarom jouw proces een upgrade met een slimme software. Wanneer je Relyon One hiervoor inzet, stel je zelf gemakkelijk formulieren samen met de drag- en dropfunctie. Die vullen je monteurs digitaal in en de informatie komt automatisch terecht bij het juiste project. En natuurlijk ook in jouw database! Zo maak je direct een slimme analyse.  

Altijd en overal toegang tot documentatie

Die grote, stoffige archiefkasten liet je vast al achter in het verleden. Maar papieren inscannen? Dat doe je misschien nog wel. Ook al kost het tijd en versnippert jouw informatie doordat je het opslaat in verschillende, digitale mappen.  

Met de software van Relyon One staan jouw documenten op projectniveau gesorteerd, zowel voor de binnen- als buitendienst. En het allerhandigst? Deze documenten kunnen ze zowel online als offline bekijken! Dat betekent dus dat jouw monteurs altijd de juiste werktekeningen, instructies, foto’s, werkbonnen en eerder ingevulde formulieren kunnen bekijken.  

Boek een demo

Klinkt Relyon One als de missing link waar je stiekem altijd al naar op zoek was? Ontdek dan zelf welke voordelen we nog meer bieden voor jouw installatiebedrijf. Lees er alles over op deze pagina en boek direct jouw demo! 

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta