Nieuws en blogs

Relyon in three, two… One!

Maandenlang werkten wij keihard aan de inrichting van ons nieuwe product Relyon One. En nu is het dan eindelijk zover – de eerste klanten zijn over! En de implementatie van zo’n nieuwe software, dat blijft spannend. Daarom nemen we je in dit blog stap voor stap mee door de implementatie van onze eerste twee klanten: De Badmeesters en Dael. Zodat jij precies weet wat jou straks te wachten staat.

1| Inventarisatie en plan van aanpak

In deze eerste fase maken we inzichtelijk wat een klant nodig heeft én hoe we dit aanpakken. Te beginnen met de koppelingen: welke zijn er nodig? De Badmeesters gebruikt bijvoorbeeld geen ERP-software, waardoor de implementatie van Relyon One vrij rechttoe, rechtaan is. Dael gebruikt AFAS Profit, een softwarepakket dat goed integreert met ons product, maar waarvoor we wel wat extra tijd incalculeren.

2| Basisinrichting

Fase twee staat volledig in het teken van de core development. Onze developers gaan aan de slag om het product startklaar te maken, zodat de testfase van start kan. Dit houdt in dat ze de klantomgeving, de configuratie van je koppelingen én al je bestaande data klaarzetten in de testomgeving van Relyon One.

Tijdens deze fase is de samenwerking tussen consultants en development van groot belang. Onze klanten staan namelijk continu in contact met hun persoonlijke consultant. Moet er nog een extra koppeling bijkomen? Dan geeft de consultant dit door aan onze developers, die hier meteen mee aan de slag gaan. Binnen drie weken staat de nieuwe koppeling dan klaar voor gebruik!

3| Transitie en testfase

Wanneer onze developers klaar zijn met het bouwen van de core van jouw Relyon One-omgeving, dragen wij het stokje over aan jouw testteam. Hoe verliep deze fase bij De Badmeesters en Dael? Soepel! De klanten kwamen geen enkele operationele fout meer tegen, waardoor we snel aan de slag konden met het finetunen van de software.

4| Overgang naar Relyon One

Wanneer alles volledig naar wens is, de features uitgebreid getest zijn en de klant akkoord is met het product, gaat Relyon One live! Op dit moment zetten onze developers de testomgeving over op de “echte” omgeving en gaat óók de rest van het bedrijf werken met onze software. Zowel De Badmeesters als Dael kwamen zonder problemen aan in deze fase. En nu? Nu is het aan hen om Relyon One volledig te omarmen!

Relyon One: get everything under control

Snak jij ook naar meer grip op jouw serviceproces? Met Relyon One heb je Everything Under Control:

  • Automatiseer en optimaliseer jouw volledige serviceproces.
  • Software ontwikkeld op basis van 20 jaar kennis en ervaring.
  • De administratieve rompslomp voor jouw buitendienstmonteurs geminimaliseerd.
  • Verhoog je klanttevredenheid door tijdig onderhoud uit te voeren.
  • Creëer een hoge First Time Fix Rate omdat al je informatie actueel is.

Dus, waar wacht je nog op? Boek jouw gratis demo!

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta