Nieuws en blogs

Relyon Burendagactie: taart eten met de buren!

Zaterdag 22 september is het weer Burendag. Dat leek ons een mooie gelegenheid om deze week wat RSM-buren te verrassen met een heerlijke taart!

Dinsdag 18 september trapten we af in Nootdorp met een bezoekje aan onze eigen overburen: Verboon Compressoren. Verboon maakte vorig jaar de keuze voor RSM en plukt daar nu dagelijks de vruchten van. De zaken gaan goed en een verhuizing naar een groter pand is aanstaande (gelukkig blijven ze wel in de buurt). Natuurlijk was er tijd om met elkaar de taart aan te snijden en even bij te kletsen!

Op woensdag 19 september arriveerde de taart in Zwolle bij de buurtjes van Robertpack en Cyklop. Twee mooie bedrijven naast elkaar waar al jaren met RSM gewerkt wordt! Ook hier viel de taart goed in de smaak (en werd het motto ‘eerlijk delen’ heel letterlijk genomen).

Buurman, wat doet ú nu… met RSM?

Donderdag 20 september: feest in Veenendaal! Onder hetzelfde dak bevinden zich daar Fuchs Service Equipment en Industrial Cleaning. Fuchs startte in 2017 als eerste met RSM en toen Industrial Cleaning kwam vragen hoe dat nieuwe systeem nu eigenlijk beviel, duurde het niet lang voordat wij ook Industrial Cleaning als klant mochten verwelkomen. Beter een goede buur dan een verre vriend!

Fijne Burendag allemaal!

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta