Nieuws en blogs

Bezoek Relyon en Artiso op de Maintenance Expo

Woensdag 22 en donderdag 23 maart 2023 zijn we te vinden op de Maintenance Expo in Antwerpen. Tijdens deze tweedaagse expo delen 150 exposanten hun kennis met jou. Ben je benieuwd naar trends binnen de service- en onderhoudsbranche? Wil jij ook weten hoe je jouw serviceprocessen efficiënter inricht? Kom dan naar de beurs. Samen met Artiso – onze klant én genomineerde voor Technisch Team van het Jaar – vind je ons bij stand 1070. Zien we je daar?

Over Artiso

Artiso onderhoudt professionele bakkerijmachines en industriële bakkerij-productielijnen. Ze zijn sinds 1984 een begrip in België en voorzien bakkerijen van service en onderhoud. Waar ze voorheen dagelijks brandjes blusten, is dit tegenwoordig door hun scherpe mindset en implementatie van onze software voorgoed verleden tijd.   

Zo doen ze preventief onderhoud, voorkomen ze spoedjes en houden ze hun planning en proces volledig onder controle. Hoe ze dit voor elkaar kregen met onze software? En wat jij hiervan kan leren? Dat vertellen we jou graag bij onze beurstand: 1070. En niet zo gek dus, dat ze genomineerd zijn voor de award Technisch Team van het Jaar. Een wedstrijd die jaarlijks georganiseerd wordt door BEMAS: de Belgian Maintenance Association. In 2022 werd deze prijs gewonnen door Pfizer. Tijdens de beurs wordt op 22 maart de winnaar van 2023 bekendgemaakt. 

Over de Maintenance Expo

Tijdens de expo kun je als bezoeker diverse demo’s en masterclasses bezoeken, zoals: hoe creëer je waarde met de juiste onderhoudsstrategie. Zo spijker je jouw kennis over optimalisatie van onderhoud, processen en productie bij. Ontdek de beste tools en knowhow overgoten met een sausje van innovatie, automatisering en virtual reality. Bij onze stand vertellen we jou alles over onze software: Relyon One, kun je direct een demo plannen en wacht een smakelijke verrassing!  

Waar wacht je nog op? Meld je snel en gratis aan! ????

Registreer je hier.

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta