Succes met Relyon

Main Capital investeert in Relyon

Met trots kunnen we mededelen dat, 20 jaar na de oprichting, Relyon Service Management BV zich per 22 januari 2021 aansluit bij Main Capital Partners.

Hiermee zullen we afscheid nemen van de oprichters Michael Speet en Jerry de Rijk als groot aandeelhouder.

Patrick Marelis, CEO van Relyon: “Relyon en Main Capital hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en hebben zin in de toekomstig samenwerking. Deze strategische stap stelt Relyon in staat om haar ambitieuze plannen te realiseren.”

Samenwerking Relyon Service Management en Main Capital

  • Het huidige managementteam blijft aan boord en investeert in Relyon, naast Main Capital.
  • Relyon en Main Capital zullen zich samen richten op autonome groei en verdere ontwikkeling van het technologieplatform om de ambitieuze plannen in de komende periode uit te voeren.
  • Relyon en Main Capital zullen een selectieve buy & build strategie nastreven voor (internationale) acquisities in de bredere Field Service Management-software markt.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Door deze stap kunnen we verdere innovaties op ons product gaan doorvoeren en onze dienstverlening uitbouwen, om zodoende nog meer voor jullie en jullie klanten te kunnen betekenen.

We maken van de gelegenheid gebruik om al onze klanten te bedanken voor de steun en het vertrouwen door de jaren heen. Dankzij hen zijn er ruim 5.000 service experts dagelijks actief in 15 landen met onze software.

Over Main Capital Partner

Main Capital is een strategische investeerder met een exclusieve focus op de softwaresector in de Benelux, DACH en Nordics. Main heeft een lange termijn horizon rond succesvolle partnerships met managementteams, met als doel om samen grotere softwaregroepen op te bouwen.

Download hier het volledige persbericht van Relyon.

Deel dit bericht:

Meer informatie

Meer weten over grip op service?

Lees in onze leaflet hoe jouw serviceafdeling met Relyon (weer) grip krijgt op het serviceproces.

Relyon leaflet mockup