Nieuws en blogs

Industrial Cleaning over de vloer met RSM

Beter een goede buur dan een verre vriend! Dat zullen ze bij Industrial Cleaning, experts op het gebied van industriële vloerreiniging, gedacht hebben toen de buren van Fuchs Service Equipment vertelden over Relyon Service Management. Na een aantal maanden aan het werk te zijn met de service software van Relyon deelde Fuchs het enthousiasme met de buren. Frouke Koolhof, eigenaar van Industrial Cleaning, had er wel oren naar om een einde te maken aan de stapels papier die rondslingerden op kantoor.

Het werken met RSM was een verademing voor zowel de monteurs als het personeel op kantoor.

Industrial Cleaning is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bemande en onbemande veeg- en schrobzuigmachines van het merk Tennant: voor bedrijfsvloeren, magazijnen, parkeergarages, sporthallen en opleveringsschoonmaak. Zo verzorgde Industrial Cleaning onlangs de complete reiniging van de vloeren in de nieuwe Albert Cuyp-parkeergarage in Amsterdam, zodat de belijning op de vloer kon worden aangebracht. Met een vloot van meer dan 50 machines is Industrial Cleaning de grootste in de Benelux. 7 dagen per week en 24 uur per dag is Industrial Cleaning beschikbaar voor eenmalige schoonmaakklussen en periodiek onderhoud.

Toch was er niet altijd inzicht in de status en voortgang van opdrachten. In combinatie met het vele papierwerk besloot Frouke het roer om te gooien en de processen te automatiseren met Relyon Service Management software. “Dat was een verademing voor zowel de monteurs als het personeel op kantoor”, vertelt Frouke. “Het werken met de Relyon Mobile app op een tablet vergemakkelijkt voor de monteurs het invullen van de werkbon op locatie. Bovendien kunnen plattegronden eenvoudig inzichtelijk worden gemaakt via bijlagen bij de opdracht.” Ook eventuele vervolgtaken registreren de monteurs via de app, zodat de binnendienst deze weer kan inplannen. De binnendienst houdt op haar beurt het overzicht op afgehandelde en te plannen opdrachten én kan sneller factureren.

Met deze verbetering in de processen legt Industrial Cleaning de basis voor nog meer groei en mooie projecten. Relyon wenst Industrial Cleaning daarbij veel succes!

Ook enthousiast geworden over het werken met RSM én het bedrijf Industrial Cleaning? Ze zoeken nog een Monteur/Technisch medewerker! Bekijk hier de vacature.

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta