Nieuws en blogs

Efficiënte buitendienstplanning voor de Rolf groep

Relyon verwelkomt haar nieuwe klant de Rolf groep! De Rolf groep, ontstaan uit een krachtenbundeling van KG & Rolf en QL ICT, is totaalaanbieder van spel- en ontwikkelingsmaterialen, (digitale) leermiddelen, inrichtingsoplossingen en ICT-toepassingen voor het onderwijs en de kinderopvang. Een bevlogen organisatie die zichzelf tot doel heeft gesteld moderne leeromgevingen te creëren die het leerrendement en het plezier in leren vergroten. Met in totaal 25 medewerkers in het veld, opererend vanuit drie door het land verspreide units, groeide de behoefte aan professionele planningssoftware. En dat leidde tot een mooie samenwerking tussen de Rolf groep en Relyon.

Soepele implementatie

Na een uitgebreide inventarisatie concludeerde de Rolf groep dat Relyon Service Management goed paste binnen de organisatie, en een forse efficiencywinst zou kunnen verwezenlijken. Een soepele implementatie volgde en enkele weken geleden ging de Rolf groep officieel van start met RSM. Compleet met koppeling naar AFAS Profit, de reeds aanwezige financiële software van Relyon-partner AFAS. Het volledige serviceproces is hiermee ondergebracht in één totaaloplossing; de planning van storingsmeldingen en onderhoudsafspraken, het afhandelen van de digitale werkbon en de verwerking tot factuur. Relyon wenst de Rolf groep veel succes met de voortzetting van een mooi project!

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta