Nieuws en blogs

Monteurs Planning Software van Relyon

Ben je op zoek naar een goede planning software voor monteurs? Heb jij moeite om de planning van jouw monteurs rond te krijgen? Ontdek dan de monteurs planning software van Relyon. Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij een monteurs planning software ontwikkeld met elke functionaliteit die je nodig hebt. Denk aan automatisch plannen, periodiek onderhoud of slimme route optimalisatie. Dit allemaal automatisch, zodat jij je tijd efficiënt kan inzetten. Meer weten? Lees dan verder!

Efficiëntie voorop

Wanneer je als servicemanager te lang bezig bent om je planning van monteurs rond te krijgen, je handmatig moet achterhalen of jouw klanten beschikbaar zijn, is de kans groot dat je fouten maakt. Je kunt dit proces omdraaien. Namelijk door jouw klanten onderhoud te laten plannen op een vrije plek. Hierdoor hoef jij alleen nog maar te accorderen.

De planning voor monteurs functie in de Relyon One software biedt een helder overzicht binnen jouw bedrijf. In een oogopslag identificeert jij welke klanten spoedig onderhoud nodig hebben en waar reparaties nodig zijn. Hierdoor integreer je moeiteloos taken met gepland onderhoud, wat resulteert in een efficiënte en duurzame werkwijze.

Altijd informatie bij de hand

Nadat je bent begonnen met Relyon, merk je direct dat de efficiëntie toeneemt. Je werkt pro-actief en je bent minder afhankelijk van serviceopdrachten vanuit je klant. Dit zie je direct in het systeem, hierdoor is je planning van monteurs zo rond. Alle stakeholders in jouw organisatie blijven  up-to-date dankzij de real-time planningsopties van de monteurs planning software. Wijzigingen in de planning zijn onmiddellijk zichtbaar voor alle teamleden, waardoor het overbodig is om iedereen individueel te informeren. Dit voorkomt misverstanden en zorgt voor een soepele samenwerking.

Directe updates, waar je ook bent

Vergeet de telefoontjes naar de monteur om te vragen waar ze zijn. Volg je monteurs nauwgezet met de monteurs app van Relyon One. Elke monteur beheert zijn eigen status via deze app — of ze nu onderweg zijn, bezig zijn met een klus, pauzeren, of klaar zijn voor de dag. Plotselinge noodgevallen? Plan ze direct in bij de dichtstbijzijnde beschikbare monteur, die vervolgens direct een notificatie ontvangt in de monteurs app.

monteurs planning software

Relyon One: de all-in-one oplossing

Relyon One is meer dan alleen software voor de planning van monteurs. Combineer onderstaande functies met de digitale planning en ontdek de vele functies die jou helpen tijd en geld te besparen:

✔️ Digitaliseer al je werkbonnen
✔️ Pas velden aan naar behoefte of verwijder overbodige informatie
✔️ Registreer uren met gemak
✔️ Personaliseer je interface
✔️ Upload belangrijke documenten in de monteurs planning software, zoals handleidingen of technische tekeningen
✔️ Een monteurs app

Meer weten?

Ben je op zoek naar een complete oplossing voor monteursplanning? Relyon One biedt alles wat je nodig hebt om efficiënt en effectief te werken. Met een helder overzicht en real-time updates via een handige monteurs app, zorgt onze software ervoor dat je team altijd op de hoogte is en snel kan reageren op veranderingen. Ervaar zelf de voordelen van onze gebruiksvriendelijke software. Boek een demo en wij helpen je serviceprocessen optimaliseren.

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta
×
Show