Nieuws en blogs

Creëer overzicht met de buitendienst planning software in Relyon One

Je installeert jezelf net achter je bureau, wanneer je alweer het eerste belletje binnenkrijgt. De airco van klant A ging vanochtend kapot – en dat in één van de warmste weken van dit jaar. Je stuurt zo snel mogelijk een van je monteurs erop af. Die repareert de airco en alles loopt weer op rolletjes. Maar dan zie je dat er bij diezelfde klant periodiek onderhoud staat ingepland voor volgende week. Nu moet je monteur wéér naar die klant toe.  

Met de buitendienst planning software van Relyon One optimaliseer je jouw planning en loop je nooit meer tegen dit probleem aan. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder en ontdek wat deze buitendienst software voor jou betekent.  

Creeër overzicht  

De buitendienst planning in Relyon One creëert overzicht in jouw organisatie. In één oogopslag ziet jouw planner welke periodieke services eraan komen en bij welke klanten er een spoedreparatie nodig is. Zo combineer je de ad hoc planning met periodiek onderhoud, waardoor je efficiënter en duurzamer werkt.  

Altijd up-to-date  

Daarbovenop is met deze planning voor de buitendienst iedereen in jouw bedrijf altijd op de hoogte van veranderingen. Met de real-time planfunctie zien jouw collega’s direct welke wijzigingen je maakt in de planning, waardoor je elkaar niet meer individueel op de hoogte brengt. Zo voorkom je interne verwarringen en werk je samen efficiënter.

Real-time inzicht 

Daarnaast volg je jouw monteurs op de voet in de buitendienst software. Al jouw monteurs krijgen hun eigen buitendienst app binnen de Relyon Oneapp. Hier passen ze hun status eenvoudig aan. Of ze nu onderweg zijn, bezig zijn op locatie, pauze hebben of klaar zijn – de planning van de buitendienst wordt automatisch bijgewerkt. En komt er een spoedgeval binnen? Dan plan je die gemakkelijk in bij de monteur die het dichtst bij de klant is én dat ziet hij direct in z’n buitendienst app.    

Relyon One: alles in één  

Relyon One is niet alleen een buitendienst planning software, er zijn namelijk nog veel meer handige features waarmee je jouw serviceproces stroomlijnt.  

Met déze Relyon One-features bespaar je tijd en geld:
✔️ Digitaliseer je werkbonnen
✔️ Voeg relevante velden toe óf verberg irrelevante velden
✔️ Registreer gemakkelijk je uren
✔️ Personaliseer schermen
✔️ En upload belangrijke documenten, zoals handleidingen of technische tekeningen

Boek een demo!   

Benieuwd wat de buitendienst planning software – en alle andere, handige features – voor jouw bedrijf betekenen? Boek dan nu jouw demo en ontdek het zelf. 

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta