Nieuws en blogs

Optimaliseer je serviceproces met onze app voor tijdregistratie

Zijn jouw monteurs bakken met tijd kwijt aan het handmatig registreren van hun uren? Ben jij veel tijd kwijt aan het controleren van deze uren? En kloppen jouw voorcalculaties door het handmatig invullen, daardoor negen van de tien keer niet? Dan is het tijd om dit proces te optimaliseren.  

Dat doe je met de tijdregistratie app in Relyon One. Benieuwd wat deze app doet? En hoe het jouw proces stroomlijnt? Lees dan snel verder.  

Urenregistratie  

De Relyon One-mobile app is dé app voor tijdregistratie in de service- en onderhoudsbranche. Elke monteur in jouw organisatie krijgt z’n persoonlijke app, waarin hij zorgvuldig z’n uren logt. Met deze vier functies zijn de gewerkte uren makkelijk bij te houden. In de online tijdregistratie houd je monteur z’n starttijd, eindtijd, reistijd en pauzes bij.  

Optimaliseer voorcalculaties 

Maar de app voor tijdregistratie is niet alleen handig voor je monteurs. Jij hebt er ook wat aan. Door de juiste online tijdregistratie vergelijk je makkelijk de voorcalculaties met de daadwerkelijk, gewerkte uren. Doordat de tijdregistratie app nauwkeurig alle uren bijhoudt, optimaliseer jij je voorcalculaties. Dat scheelt je weer administratiewerk. 

Relyon One: dé field service app  

De Relyon Onemobile app is niet alleen een app voor tijdregistratie. Het heeft nog veel meer handige features. Wat kan je nog meer met de app? Je monteurs maken gemakkelijk digitale werkbonnen aan met de werkbon feature. Daarnaast lopen ze nooit meer met verschillende papieren handleidingen rond, want documenten uploaden ze eenvoudig in de app én ze personaliseren hun schermen, zodat alleen relevante features zichtbaar zijn.  

Boek je demo!  

Ben je benieuwd hoe je de tijdregistratie app implementeert in jouw organisatie? Of benieuwd naar alle andere features? Boek je persoonlijke demo, dan kijken we samen naar alle mogelijkheden.  

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces.  Get everything under control.

Relyon R1 software demo cta