Relyon One logo

Top-notch features

Altijd exact weten waar je monteurs zijn? En meer inzicht in de optimalisaties binnen jouw serviceproces? We R1. Alle features maken onze software gebruiksvriendelijk en inzichtelijk voor jou. Ontdek een aantal van de features:

Relyon Features tablet mockup

Real-time plannen

Werk je met meerdere logistieke planners op je afdeling? Relyon One plant altijd real-time. Je collega's en monteurs zijn dus direct op de hoogte van veranderingen

Timeline

Voor het nieuwe jaar vast vooruitplannen? Of beter inzicht in de drukke periodes of juist wanneer veel monteurs op vakantie zijn? Met de timeline-feature kijk je eenvoudig vooruit.

Autorisaties

Mag de financiële medewerker alleen de facturen inzien? En moet de planner de agenda's en opdrachten bekijken? In Relyon One geef je gebruikers eenvoudig de juiste rechten.

Autorisatierechten

Single sign-on

Iedereen logt in met single sign-on, via Google of Azure. Veilig én tijdsbesparend, want op al je devices hoef je maar één keer in te loggen.

Loginvenster - username password of SSO - donker

Alle features van Relyon One op een rij

Planning

In Relyon One zie je real-time wat de status, locatie, planning en beschikbaarheid is van alle buitendienstmonteurs. Bekijk de planning per week, per maand of met de timeline.

Vrije velden

Vrije velden

Pas Relyon One eenvoudig aan door zelf vrije velden toe te voegen. Wil je bijvoorbeeld het soort koelmiddel voor een type koelkast toevoegen? Geen probleem!

Tijdregistraties

Alle monteurs loggen de tijd in de app. Zo vergelijk je als servicemanager de voorcalculaties met de daadwerkelijk gewerkte uren. Optimaliseer hier jouw voorcalculaties mee.

Personaliseer schermen

Met Relyon One pas je eenvoudig je schermen aan. Bepaal jouw voorkeursweergaven en sla deze op voor de volgende keer. En kies tussen het donkere of het lichte thema.

Ontvang notificaties

Wil jij je collega informeren over een wijziging? Stel dan eenvoudig notificaties in. Zo is iedereen direct op de hoogte. 

Upload werkbonnen

Is een monteur klaar met de opdracht? Dan kan hij of zij eenvoudig de werkbon uploaden. Deze staat daarna direct klaar voor de facturatie. Handig!

Upload documenten

Moet de monteur foto’s uploaden van het project? Doe dit eenvoudig door in de software meerdere foto’s of documenten te uploaden.

Mobile App

De mobiele app is vernieuwd! Monteurs hebben nog beter alle informatie inzichtelijk én het administratieve proces wordt verder geoptimaliseerd

Features die eraan komen:

Voorraadbeheer

Relyon One beschikt over een berg aan cijfers: de masterdata. Hiermee heb je jouw voorraad altijd inzichtelijk en stuur je monteurs naar het juiste adres.

Optimaliseer routes

Door onze ritplanner, met routeoptimalisatie, wordt automatisch de beste route bepaald. Zo rijdt de monteur de snelste en efficiëntste route om klanten te bereiken.

Relyon One logo

Get your Relyon One demo

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu jouw Relyon One demo aan. Eén van onze experts neemt je mee in alle ins- en outs. Ook laten we direct zien hoe je het toepast op jouw serviceproces. Get everything under control. 

Relyon R1 software demo cta