Planning

Maakt serviceplanning makkelijker dan ooit

Dankzij onze planningstool met ritplanning en routeoptimalisatie is het makkelijker dan ooit om een efficiënte en betrouwbare serviceplanning te maken voor alle buitendienstmonteurs.
Planning header

Tevreden Relyon-gebruikers

Voordelen van de planningstool

Hogere klanttevredenheid

Werkt productiviteitsverhogend

Dankzij de tool is het eenvoudig om een efficiënte en betrouwbare service planning te maken. Zo kun je sneller serviceopdrachten inplannen.

Inzicht in een oogopslag

Alle info op één scherm

In de tool zie je real-time wat de status, locatie, planning, voorraad en beschikbaarheid is van alle buitendienstmonteurs.

Ontwikkeld op basis van ervaring

Altijd de meest optimale route

Dankzij de ritplanner met routeoptimalisatie wordt automatisch de beste route bepaald voor de monteur om een klant te bereiken.

Handel meer planningsopdrachten af in minder tijd

Precies wat planners nodig hebben

Dankzij de planningstool kun je simpel een doeltreffende en betrouwbare serviceplanning maken – of aanpassen – omdat je op één scherm ziet wat de actuele status, locatie en beschikbaarheid is van alle buitendienstmonteurs. Zo kun je makkelijker en meer planningsopdrachten (en spoedjes) afhandelen in minder tijd, terwijl de buitendienst dankzij jouw planningen zo optimaal mogelijk opereert. Daar worden je monteurs en klanten blij van. En jij ook.
Planning - Precies wat planners nodig hebben

Klantcases

Resultaten waar we trots op zijn

Projecten waar we trots op zijn

Velmon

Met klanten als het Ministerie van Defensie, KLM en Tata Steel móét Velmon Service en Revisie wel vooroplopen in de markt van machineonderhoud. Dus schakelde het bedrijf in Heemskerk onze hulp in op het gebied van automatisering.

Lees de case

Horequip

Met onze Business Intelligence tool heeft grootkeukenspecialist Horequip nu inzicht in de planning en prestaties van hun monteurs. Daardoor kan het bedrijf de monteurs beter faciliteren en het stimuleert de monteurs zelf in hun ontwikkeling.

Lees de case

EZS Parkeersystemen

“Betrouwbare en gestructureerde informatie, centraal opgeslagen – daar was het ons om te doen. Bovendien is er nu meer tijd voor persoonlijk contact met de klant.”

Lees de case

Pirtek Benelux

“Relyon Service Management biedt ons de ruimte om verder te groeien en onze klanten nog eenvoudiger de service te leveren die ze van ons gewend zijn.”

Lees de case

STULZ

“Efficiëntie betekent kostenbesparingen, maar ook minder ergernissen: zaken gaan in de regel nu in één keer goed.”

Lees de case

Alfa Melktechniek en Alfa Koeling

“De Relyon app, waarop monteurs heel snel en eenvoudig hun werkzaamheden kunnen invoeren, sprak meteen tot de verbeelding.”

Lees de case

Bandenservice Zuid-West

“Relyon heeft een boel stress weggenomen, bij onszelf en bij de klanten. Voor de klant is het nu duidelijk: afspraak is afspraak. En die komen we echt elke keer na.”

Lees de case

Nestlé Professional

“Ik heb zelden een systeem meegemaakt dat zó gebruiksvriendelijk is. Buitenlandse vestigingen komen nu zelfs op bezoek om te kijken hoe wij werken met de software.”

Lees de case

Fuchs Service Equipment

“Ik had meteen een goed gevoel bij AFAS Software en Relyon: samen zijn ze verder dan de rest.”

Lees de case

Meer informatie

Meer weten over grip op service?

Lees in onze leaflet hoe jouw serviceafdeling met Relyon (weer) grip krijgt op het serviceproces.

Relyon leaflet mockup