Zo werkt het

Automatiseer en verbeter jouw serviceproces

Met de software van Relyon optimaliseer je het serviceproces van jouw bedrijf. Daarvan profiteert zowel je binnen- en buitendienst als je klanten!

Relyon - wat jouw dienst nodig heeft

Maak het jezelf makkelijk

Relyon: precies wat jouw servicedienst nodig heeft

Nooit meer onleesbare werkbonnen, inefficiënte planningen en monteurs die vaker langs moeten gaan. Dankzij het automatiseren van het serviceproces met Relyon zijn deze problemen verleden tijd. Onze software maakt het voor servicemanagers, planners en buitendienstmonteurs makkelijker en overzichtelijker waardoor de productiviteit stijgt. Daarom is Relyon precies wat jouw servicedienst nodig heeft.

Je service afdeling managen met één centrale applicatie

De drie functies van Relyon

Manage je service-afdeling met één centrale applicatie

De cockpit van waaruit je makkelijk het service- en facturatieproces en alle klantgegevens beheert. Je ziet er wat de status is van alle serviceopdrachten en je vindt er alle informatie die je nodig hebt voor het service- en facturatieproces. 

Meer informatie

Dankzij onze planningstool mét ritplanner, is het inplannen van serviceopdrachten heel eenvoudig. Op het digitale planbord zie je direct wat de actuele status, locatie, planning en beschikbaarheid is van alle monteurs in de buitendienst. Meer informatie

Met de Mobile app kunnen je buitendienstmonteurs hun werk optimaal uitvoeren. Naast een digitale werkbon biedt de app toegang tot alle informatie die ze nodig hebben, zoals de dag- en routeplanning en klant- en installatiegegevens.

Meer informatie 

Relyon kan naar wens worden uitgebreid met een Service Portal, interactieve managementrapportages en Machine to Machine (automatische verwerking van storingscodes en tellerstanden) voor nog meer gemak, efficiency en inzicht.

Meer informatie 

Agenda Monteur
Detailscherm van de opdracht

Service Center

Jouw persoonlijke service management cockpit

Ons Service Center is de cockpit waaruit je als servicemanager makkelijk het service- en facturatieproces en klantgegevens beheert. Je ziet er in één oogopslag wat de status is van alle serviceopdrachten en je vindt er alle informatie die je nodig hebt voor het service- en facturatieproces. Zo behoud je als servicemanager altijd het overzicht en de controle.

Planning

Eenvoudige planningstool mét ritplanner

Het inplannen van service opdrachten is heel eenvoudig dankzij onze planningstool mét ritplanner. Op het planbord zie je direct wat de actuele status, locatie, planning en beschikbaarheid is van alle monteurs in de buitendienst. Zo maak je snel efficiënte en betrouwbare planningen.

Planboard Relyon
Ondertekende mobiele werkbon

Mobile app

Dé digitale werkbon voor buitendienstmonteurs

Onze mobiele app vervangt de papieren werkbon voor een digitale. Zo voeren de buitendienstmonteurs hun werk optimaal uit en kunnen ze altijd de beste service leveren. De app vermindert niet alleen de hoeveelheid administratie, maar geeft de monteur ook toegang tot alle informatie die nodig is, zoals een routeplanning en klant- en installatiegegevens.

Relyon naar jouw wensen

Zo maak je Relyon nog
completer

Onze software kan naar wens worden uitgebreid met onderdelen als een Service Portal voor klanten, interactieve managementrapportages en Machine to Machine (automatische verwerking van storingscodes en tellerstanden) voor nog meer gemak, efficiency en inzicht.

Zo maak je Relyon nog completer​

Meer informatie

Meer weten over grip op service?

Lees in onze leaflet hoe jouw serviceafdeling met Relyon (weer) grip krijgt op het serviceproces.

Relyon leaflet mockup