Relyon voor CEO’s en CFO’s

Verhoogt de productiviteit en klanttevredenheid

Met onze service management software automatiseer en verbeter je het gehele serviceproces van jouw bedrijf. Hierdoor kunnen de mensen in de binnen- en buitendienst hun werk beter en efficiënter doen, waardoor hun productiviteit én de tevredenheid van je klanten toeneemt.

Verhoogt de productiviteit en klanttevredenheid

Tevreden Relyon-gebruikers

Voordelen van Relyon

Hogere klanttevredenheid

Eén softwarepakket, alle tools

Contractbeheer, (rit)planning, digitale werkbonnen, rapportages en meer: Relyon bevat alle tools die servicemanagers, planners en buitendienstmonteurs nodig hebben om hun werk efficiënter te doen.

Inzicht in een oogopslag

Werkt samen met andere software

Relyon kan gekoppeld worden met je financiële administratiesysteem en is te integreren met de (ERP-)software van onder meer AFAS, Exact en KING.
Ontwikkeld op basis van ervaring

Gebruiksvriendelijk

Onze service management software voldoet volledig aan de wensen en behoeftes van de binnen- en buitendienst. Hierdoor is Relyon zeer gebruiksvriendelijk.

Relyon maakt het leven gemakkelijker

Precies wat jouw serviceafdeling nodig heeft

Onleesbare werkbonnen. Inefficiënte planningen. Monteurs die twee in plaats van één keer bij een klant langs moeten gaan. Een greep uit de problemen waar bedrijven met een mobiele servicedienst tegenaan lopen. Door het serviceproces te automatiseren en verbeteren met Relyon zijn deze en andere problemen verleden tijd en neemt de klanttevredenheid toe. Bovendien maakt onze service management software het leven voor servicemanagers, planners en buitendienstmonteurs makkelijker, waardoor de productiviteit en de First Time Fix rate stijgt.

Ben je nieuwsgierig naar wat onze service management software voor jouw bedrijf kan betekenen? Download dan onze leaflet.

Zo maak je Relyon nog completer

De drie functies van Relyon

Zo maakt Relyon het leven makkelijker

Service Center

Service Center

Beheer van het service- en facturatieproces.

Planning

Planning

Planning van serviceopdrachten. 

Mobile app

Mobile app

Uitvoering en afhandeling van serviceopdrachten.

Klantcases

Resultaten waar we trots op zijn

Projecten waar we trots op zijn

Horequip

Met onze Business Intelligence tool heeft grootkeukenspecialist Horequip nu inzicht in de planning en prestaties van hun monteurs. Daardoor kan het bedrijf de monteurs beter faciliteren en het stimuleert de monteurs zelf in hun ontwikkeling.

Lees de case

EZS Parkeersystemen

“Betrouwbare en gestructureerde informatie, centraal opgeslagen – daar was het ons om te doen. Bovendien is er nu meer tijd voor persoonlijk contact met de klant.”

Lees de case

Pirtek Benelux

“Relyon Service Management biedt ons de ruimte om verder te groeien en onze klanten nog eenvoudiger de service te leveren die ze van ons gewend zijn.”

Lees de case

STULZ

“Efficiëntie betekent kostenbesparingen, maar ook minder ergernissen: zaken gaan in de regel nu in één keer goed.”

Lees de case

Alfa Melktechniek en Alfa Koeling

“De Relyon app, waarop monteurs heel snel en eenvoudig hun werkzaamheden kunnen invoeren, sprak meteen tot de verbeelding.”

Lees de case

Bandenservice Zuid-West

“Relyon heeft een boel stress weggenomen, bij onszelf en bij de klanten. Voor de klant is het nu duidelijk: afspraak is afspraak. En die komen we echt elke keer na.”

Lees de case

Nestlé Professional

“Ik heb zelden een systeem meegemaakt dat zó gebruiksvriendelijk is. Buitenlandse vestigingen komen nu zelfs op bezoek om te kijken hoe wij werken met de software.”

Lees de case

Fuchs Service Equipment

“Ik had meteen een goed gevoel bij AFAS Software en Relyon: samen zijn ze verder dan de rest.”

Lees de case

Meer informatie

Meer weten over grip op service?

Lees in onze leaflet hoe jouw serviceafdeling met Relyon (weer) grip krijgt op het serviceproces.

Relyon leaflet mockup