Aanvullende modules

U kunt de basisonderdelen van Relyon Service Management (Planning, Service Center en Mobile) aanvullen met extra modules.

Service Portal

Met de Service Portal van Relyon kunnen uw klanten via uw website inloggen in een persoonlijke omgeving, aangepast aan uw huisstijl. De Service Portal geeft een overzicht van de eigen apparatuur, inclusief bijbehorende servicehistorie en werkbonnen. Ook kunnen uw klanten nieuwe serviceopdrachten aanmaken en de status van hun oproep volgen.

Reports

Dankzij de module Reports beschikt u over interactieve managementrapportages die inzicht geven in de performance van uw serviceorganisatie. Zo ziet u in één oogopslag de productiviteit van medewerkers, reactietijden, verbruikte materialen of het aantal storingen per type machine.

QR-code Portal

De QR-code Portal maakt het voor uw klanten nog gemakkelijker om storingen te melden. Door met een smartphone of tablet de QR-code op een machine te scannen, krijgen uw klanten na een login toegang tot de bijbehorende machinegegevens. Vervolgens kunnen uw klanten een nieuwe serviceopdracht aanmaken en de onderhoudshistorie bekijken.

Machine to Machine (M2M)

De module Machine to Machine verwerkt in het centrale systeem van Relyon Service Management automatisch de informatie die vanuit de apparatuur wordt verzonden. Denk daarbij aan storingscodes en tellerstanden. Als het nodig is, wordt meteen een serviceopdracht aangemaakt.

Klanttevredenheidsonderzoek

Na een bezoek van een servicemedewerker ontvangt de klant automatisch per e-mail een klanttevredenheidsonderzoek, in de stijl van uw organisatie. U kunt zelf de frequentie van het onderzoek bepalen. U krijgt de resultaten in overzichtelijke rapportages.

Relyon Service Management iPad

De rapportagetool van Relyon geeft niet alleen een gedetailleerd inzicht in de performance van de apparatuur, maar ook van de engineers in het veld.

Canon Business Center Breda

Bekijk de andere onderdelen van de Relyon Service Management software:

Meer informatie? Of een vrijblijvende demonstratie?